Plaats een kipautomaat bij uw winkel of zaak!

Kipcentrale Defrancq & Kipstore uit Roeselare zorgen reeds 35 jaar voor de lekkerste gebraden kippen en kipbereidingen. Op diverse marktplaatsen verdeeld over het land bedienen we dagelijks duizenden tevreden klanten. Om nog meer mensen hiervan te kunnen laten meegenieten stellen wij u graag onze kipautomaten voor. Wij zoeken handelaars en ondernemers die willen meebouwen aan dit succesverhaal!

Plaats daarom een automaat voor kip, ribbetjes en dagschotels bij uw winkel of zaak ! Contacteer ons en wij leveren volledig GRATIS een hightech kipautomaat, geplaatst met houten tuinhuisje en vloer. Wij komen voor u regelmatig aanvullen en onderhouden. Zo kopen uw klanten steeds verse kip-en ribproducten en staat de automaat er altijd netjes bij. Dit genereert voor u niet alleen nieuw cliënteel, maar uiteraard zal u er ook iets aan verdienen!

Een vloeroppervlakte van 3 m², wifi-verbinding (geen must) en een stopcontact zijn voldoende. Meer hoeft u niet te doen.

Wij zoeken 1 handelaar per gemeente. Wees er dus als de kippen bij!
Voor meer inlichtingen bel Jackie Defrancq (+32 475 24 47 90) of mail naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..

Kipautomaat met bestickering